Ercan ÇELİK

Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu liderliğinde şekillenen yeni listede, önceki dönemlerde Ak Parti Tire’de çeşitli kadrolarda görev alan isimlerin yanında çok sayıda yeni isim de yer alıyor. Yönetim Kurulu A. Kadir Uğurlu Başkanlığı’nda şu isimlerden oluşuyor; Yavuz Keseli, Mehmet Karamanlı, Berrin Ateş Yılmaz, Şahin Kuyucu, Y. Fatih Şaşmaz, Salih Tabaru, Aslı Karakoş, Orhan Demirci, Tugay Toparlak, Uğur Han, Furkan Özçelik, Mehmet Saygılı, Selim Şengüler, K. Sena Karatabak, Adem Şen, Mehmet Demir, Emrah Kaplan, Hediye Tükenmez, Kamil Öztürk.

Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama

UĞURLU: “BEKLENTİ VE TALEPLERİ BİLİYORUZ”

Bugün akşam saatlerinde yeni yönetim kurulunu açıklayan İlçe Başkanı Uğurlu, yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: “Yeni Yönetimimiz İl Başkanımız sayın Bilal Saygılı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir'in olurları ile yeniden şekillendi. Herkesi kucaklayacak birbirinden değerli isimlerin bulunduğu güzel bir yönetim kurulu oluşturduk. Allah nasip ederse çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.  İlçemiz için önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Tire'de yaşayan tüm hemşerilerimiz bizler için çok değerli. Onların beklenti ve taleplerini biliyor, adımlarımızı ona göre atıyoruz. Allah nasip ederse 2024 yerel seçimlerinde ilçemizi AK Belediyecilikle yeniden tanıştıracağız. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Reccep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeni Türkiye Yüzyılında daha yaşanabilir bir Tire, daha yaşanabilir bir Türkiye için çalışacağız. Ben şimdiden yeni yönetim kurulumu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesile ile Partimize şimdiye kadar hizmet eden tüm İlçe Başkanlarımız başta olmak üzere, her kademede görev alan dava arkadaşlarıma ve partimize gönül vermiş tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

akparti-tire-yonetim

Editör: Ercan Çelik