Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama

Ramiz Köfte'de düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Bacak, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Özgür Özdağ, ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Büşra Vardar katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren  toplantıda güncel konular konuşuldu. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu "  21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Gece gündüz demeden emek vererek fedakârca çalışan, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen siz değerli basın mensuplarımızın ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. AK Parti Tire İlçe Teşkilatı olarak ilçemiz ve ülkemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yeni Türkiye Yüzyılında hep birlikte daha müreffeh yarınlara ulaşmak adına proje çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde Yerel seçimler var. Allah nasip ederse İlçemizi yeniden AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz. İlçemiz her şeyin en iyisine layık. Bunun için elimizden geleni yapacağız." Dedi.

akparti4

akparti2

akparti3akparti1

Editör: Ercan Çelik