Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi ‘yardım meleği’ bayanlar, hafta sonu burs verdikleri öğrencilerine maddi kaynak yaratmak adına bir yemek organize ettiler. Tire Öğretmenevi restoranında gerçekleştirilen programa, çok sayıda Tireli bayan katıldı. 


Dernek Başkanı Lamia Bezci ve yönetim kurulu üyeleri gelen konukları tek tek kapıda karşıladı ve onlarla ilgilendi. Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen yardım yemeğinde toplanan gelir, Derneğin burs kaynağına aktarılacak. Dernek halihazırda, maddi durumu yerinde olmayan ihtiyaç sahibi ailelerin ilk, orta ve üniversite öğrencisi çocuklarına ‘eğitim bursu’ vermekte. Toplamda 50 öğrenciye burs veren Dernek, okulların açık olduğu aylarda geçerli olacak şekilde, her ay 100 TL burs vermekte. Burslar, okul bitimine kadar sürdürülmekte. 


Düzenledikleri yemek organizasyonuna katılan tüm yardımsever bayanlara çok teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Lamia Bezci, yönetim kuruluna destek olan dernek üyelerine de ayrıca teşekkür de bulundu. 

HABER: KAMURAN KIZILBOĞA 

Editör: Haber Merkezi