Organ bağışı konusunda oldukça yoğun şekilde çalışan Tire İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tire Park AVM’de organ bağışı konusunda vatandaşı bilgilendirdi ve organ bağışlarını kabul etti.

 

Ercan ÇELİK

 

Geçtiğimiz ay hizmete giren ve içinde barındırdığı dev markalarla kısa sürede Tire’nin en gözde mekanı haline gelen Tire Park AVM,  örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, Tire İlçe Sağlık Müdürlüğü’yle ortaklaşa organ bağışı kampanyası gerçekleştirdi.


Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla birçok organ bağışı etkinliğine imza atan Tire İlçe Sağlık Müdürlüğü, 3-9 Kasım tarihleri arasında Organ Bağışı Haftası münasebetiyle, organ bağışı konusunda vatandaşı bilgilendirmek ve bağış toplamak için etkinlik programını yoğunlaştırdı. Bu hafta içinde birçok yerde organ bağışı etkinlikleri düzenleyecek olan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tire Park AVM’nin kurucu ortaklarından Mehmet Delikanlı’nın davetiyle, AVM önünde açtıkları stantta gün boyu vatandaşları bilgilendirdiler. Stantta bulunan sağlık görevlileri, vatandaşlara organ bağışıyla ilgili broşürler dağıtarak, bu konudaki soruları yanıtladılar ve isteyenlerin organ bağışlarını kabul ettiler.

 


DELİKANLI, ORGAN BAĞIŞI YAPTI

Tire Park AVM Kurucu Ortaklarından Mehmet Delikanlı, organ bağışı konusunun, herkesin üstlenmesi gereken bir sosyal sorumluluk olduğunu belirterek, kendisinin de organlarını bağışladığını belirtti. Stantta görevli memurların verdiği formu doldurarak imzalayan Delikanlı, organlarını bağışlayarak vatandaşlara örnek oldu.

Tire Park AVM’nin Müdürü Cihan Damar da organlarını bağışlayan isimler arasında oldu.

Tire Park AVM’deki organ bağışı etkinliğine bizzat katılan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, organ bağışı ile ilgili farkındalık yaratmak adına projeleri sürdürdüklerini belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi