Tire Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (HAYKORDER) kapak toplama kampanyasına minik yüreklerden destek geldi.

 

Ercan ÇELİK

 

Daha önce dernek olarak 6 muhtaç kişiye tekerlekli sandalye bağışında bulunan Tire HAYKORDER, mavi kapak kampanyasını sürdürüyor. HAYKORDER’in kapak toplama kampanyasına bu kez minik yüreklerden de destek geldi. Bilgi Koleji öğrencisi Bora Balcı ve Kirazoğlu İlkokulu öğrencisi Yağmur Yıldız, kendi imkanlarıyla kampanya için çuvallar dolusu mavi kapak topladılar.


HAYKORDER’in mavi kapak toplama kampanyasına destek olup, yardıma muhtaç kişilere tekerlekli sandalye ulaştırılması için yaklaşık 25 bin adet kapak topladılar.


Kampanya ile ilgili olarak konuşan Tire HAYKORDER Başkanı Okan Oytun, “Daha önce dernek olarak 6 kişiye tekerlekli sandalye ulaştırdık. Yardıma muhtaç daha birçok vatandaşımız var. Onlara da tekerlekli sandalyelerini ulaştırabilmek adına kampanyamızı sürdürüyoruz. Bize kapak toplama konusunda destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Fakat sadece kapak toplamayla değil, kampanyamıza bağışta bulunmak isteyen hayırseverleri de bekliyoruz. Bu sayede daha fazla muhtaç kişiye ulaşmış olacağız.” Dedi. 

Editör: Haber Merkezi