Geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte talihsiz bir trafik kazası geçiren basın emekçisi arkadaşımız, Tire Belediyesi Basın-Yayın Birimi personeli ve İHA (İhlas Haber Ajansı) Tire temsilcisi Fatih Şaşmaz’ı evinde ziyaret eden  Büyük Tire Gazetesi’nin muhabirleri Kamuran Kızılboğa ve Ali Yıldız, Fatih Şaşmaz’a ve ailesine “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.


Annesi, iki küçük kızı ve eşi ile birlikte içinde bulundukları aracın kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanması sonrasında çok ciddi bir tehlike atlatan Tireli gazeteci Fatih Şaşmaz, kazada sağ kolundan yaralandı. Kolu üç yerinden kırılan Şaşmaz, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat edildi. Kazada belinden yaralanan ve durumu en ciddi olan Şaşmaz’ın annesi de ameliyat edildi. Kazayı ufak darbelerle atlatan iki küçük kızın bu durumu ailenin en büyük tesellisi.


Kazanın kendileri için büyük bir şok kaynağı olduğunu hala etkisi altında olduğunu ifade eden Tireli gazeteci, birçok defalar kaza haberi yapan ve kaza vakalarında olay yerinde bulunan biri olarak artık kazazedelerin nasıl duygular ve acılar içerisinde olduğunu daha iyi anladığını ifade ederek, “Allah kimseye kaza bela vermesin. Yaşaması zor bir durum. Hayatın ne kadar geçici olduğunu, pamuk ipliğine bağlı yaşadığımızı öğrendim. Aslında çok basit kaygılarla tasalanıp duruyormuşuz” dedi. Şaşmaz, uzun süredir evde istrihat ettiği için canın çok sıkıldığını ifade ederek kendilerini, Büyük Tire Gazetesi adına ziyaret eden muhabirlerimize çok teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi