Ercan ÇELİK

Yaklaşık 5 yıldır Kuşadası, Selçuk, Söke, Aydın, Özdere, Gümüldür, Seferihisar, İzmir gibi bölgelerde Tire’nin süt ürünlerini pazarlayan Paşalı Gıda Dağıtım firması, artık kendi markasıyla üretime başladı.

Abdullah Paşalı tarafından 2014 yılında kurulan Paşalı Gıda, Tire’nin süt ve süt ürünlerinin pazarlaması konusunda neredeyse tüm bölgeye hizmet veriyordu. Sektörde uzun yıllar süren tecrübenin ardından 2019 yılında yeni bir atılım gerçekleştiren Paşalı Gıda, “Paşalı” markasıyla kendi ürünlerini üretmeye başladı.

Peynir, yoğurt, terayağı ve kaşar gibi ürünleri artık “Paşalı” markasıyla üretip pazarlayan Paşalı Gıda Dağıtım firması, Tire’nin meşhur lezzetlerini tüm Ege Bölgesi’ne ulaştırıyor. 2019 yılı başından itibaren kendi markasının patentini alan Paşalı Gıda’nın ürünlerini Tire’de bulmak da mümkün.

Konuyla ilgili açıklama yapan firma sahibi Abdullah Paşalı, “Uzun yıllardır gerek dağıtım gerek pazarlama konusunda Tiremizin meşhur lezzetlerini tüm bölgeyle buluşturuyoruz. Sektördeki bu tecrübemizden ve müşterilerimizden aldığımız destek neticesinde uzun zamandır çaba harcadığımız hedefimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Artık ürünlerimizi Paşalı markasıyla tüketicinin beğenisine sunuyoruz. Tire’deki seçkin şarküteri ve marketlerde de ürünlerimizi bulabilirsiniz.” Dedi.  

İNTERNET SATIŞI DA OLACAK

Kalite, hijyen ve lezzet konusunda son derece iddialı olan Paşalı Gıda, şimdi de internet üzerinden satışa hazırlanıyor. Tüketici internet üzerinden Türkiye’nin neresinde olursa olsun, Paşalı gıda markasıyla Tire’nin lezzetlerine kolaylıkla ulaşabilecek. Firmanın, konuyla ilgili Ar-Ge çalışmaları Çelik Medya ile devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi