Ercan ÇELİK

Tire’nin aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, bağışçıları ve dernek üyeleriyle geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Tire Bahçesaray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Tire Kaymakamı Vural Karagül, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar davetiyle ilgili dernekten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak 2005 yılından bu yana gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeğimizi dernek yönetiminde yer alan Lamia Bezci, Sabiha Hançerloğlu, Funda Özden, Emel Becet, Nalan Filiz, İnci Bezci, Vahide Çömeközekin, Nadire Yum, Gülden Falakalı başkanlığında sayın kaymakamımız Vural Karagül ve eşi, Ticaret Odası Başkanı Sayın Mehmet Delikanlı’nın ve 250 davetlinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Her yıl olduğu gibi 60 öğrenciye her ay düzenli burs vererek, geleceğin doktorlarına, mimarlarına, öğretmenlerine, mühendislerine destek olmaktayız. Son yıllarda en büyük mutluluğumuz, burs verdiğimiz öğrencilerin meslek sahibi olup para kazanmaya başlamaları ve her ay düzenli burs ödemesi yaparak geriden gelen öğrencilerimize destek olmaları oldu.

Yemeğimize katılan, bizlere destek olan bağışçılarımıza, tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Ayrıca yemeğimizi hazırlayan Bahçesaray Düğün Salonu personeline de çok teşekkür ederiz.”

Yard3

Yard4

Kadın Muhtar kadınları geziye götürdü Kadın Muhtar kadınları geziye götürdü

Yard2

Editör: Ercan Çelik