Ercan ÇELİK

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin birlikte yürüttüğü projede vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Birimi Tire Şubesi uzman kadrosu ile yatalak hastalara, yara bakımı, pansuman, muayene, evde kan alma, reçete yazma, bez raporu, mama raporu, ilaç raporu ve diş tedavisi gibi sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak veriyor. Ayrıca uzman doktorun hastalara uygun gördüğü durumlarda psikolog desteği ve fizik tedavi sağlık hizmeti de sağlıyor.

Tire Belediyesi’nden Bayram Temizliği Tire Belediyesi’nden Bayram Temizliği

OKUROĞLU: “HER ALANDA, HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Uygulamayla ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Yatağa bağımlı hastalarımız için hastaneye gidilmesi gereken durumlar olabiliyor ve bu taşıma hem hasta hem de hasta yakınları için oldukça büyük bir sorun. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanemizle Tire Belediyesi olarak Tire’de evde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak sağlıyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetimizden faydalanmak için saat 08.00 ile 16.00 arasında “Alo 153” iletişim hattını arayarak kayıt oluşturabilirler. Tire Belediyesi olarak, halkımızın belediyeye ihtiyaç duyduğu her alanda, ekiplerimizle yanlarındayız.” Dedi.

BAŞVURU İÇİN “ALO 153”

Evde bakım hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar hafta içi saat 08.00 - 16.00 saatleri arasında ‘’Alo 153’’ iletişim hattından detaylı bilgi alabilir ve kayıtlarını yaptırabilirler. Yeni Mahalle Ankara Caddesi Alayhan Sokak’ta (Tire Belediyesi Aş Evi karşısı) bulunan Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Birimi Tire Şubesi’ne başvuruda bulunabilirler.

Hast2

Editör: Ercan Çelik