Ercan ÇELİK

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Tire Futbol Kulübü, sezonun son karşılaşması olan Tavşanlı Tepecikspor deplasmanında 1-2’lik skorla ayrıldı ve şampiyon olarak 3. Lig’e çıktı. Yıllar sonra yeniden profesyonel lig heyecanını yaşayacak olan Tire’de, şampiyonluk büyük coşku yarattı.

Kütahya’dan yola çıkan takımı, gece saatlerinde yüzlerce taraftar bekledi. Saat 24.00 sıralarında Bekleme mevkiinden Tire’ye girişi yapan takım otobüsü, meşaleler ve marşlarla karşılandı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı karşılamada, takım otobüsünden elinde kupayla inen Kulüp Başkanı Hüma Yüksel, taraftarla marşlar söyledi, dans etti.

KUTLAMAYA BAŞKAN OKUROĞLU DA KATILDI

Ramada Otel’in önünde büyük bir katılımla tertip edilen kutlamaya Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu da katıldı. Tire FK’ya desteğini her zaman gösteren Okuroğlu, Kulüp Başkanı, teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti. Başkan Hayati Okuroğlu, Kulüp Başkanı Hüma Yüksel ile birlikte kupayı kaldırarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra futbolcularla birlikte takım otobüsüne binen Başkan Okuroğlu ve Başkan Yüksel araç konvoyu ile Cumhuriyet Meydanı’na geçti.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan taraftarlar, marşlar söyledi, meşaleler yaktı ve şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kutlamanın ardından taraftarlar olaysız şekilde dağıldı.

Fka4

Lider Tire FK, gol oldu yağdı: 5-0 Lider Tire FK, gol oldu yağdı: 5-0

Fka5

Fka2

Fka3

Editör: Ercan Çelik