Her yönden gelişimini hızla sürdüren Tire, çocuk oyun evi ve aile kafetaryası alanında yepyeni bir mekana kavuştu. Tosbik Oyun Evi, Gençlik Caddesi’ndeki adresinde hizmete açıldı. Selin ve İbrahim Bitek çiftinin girişimleriyle kurulan Tire Tosbik Oyun Evi ve Kafe’nin açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış kurdelesini ise Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı kesti. Falakalı açılış sırasında yaptığı konuşmada şu cümlelere yer verdi;

“Tiremizin uzun zamandır hasretle beklediği, çocuklarımızın rahatlıkla güven içerisinde vakit geçireceği yepyeni bir mekanının açılış törenindeyiz. Böylesine önemli bir mekanı ilçemize kazandıran genç girişimcilerimiz Selin ve İbrahim Bitek’i kutluyorum. Tosbik Oyun Evi’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”

TİRE’DE BİR İLK

Tosbik Oyun Evi ve Kafe, içeriğindeki oyun atölyeleri kum havuzları ve özel konseptiyle Tire’de ilk olma ünvanını elinde bulunduruyor. Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceği Tire Tosbik Oyun Evi, hafta içi saat 10:00 ile 23:00 saatleri arası, hafta sonu da 12:00 ile 23 saatleri arasında hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi