Tire Süt Kooperatifi, bölgedeki üretici ortaklarının memnuniyetini ve refahını gözeten stratejik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Kooperatif, Başkan Osman Öztürk'ün öncülüğünde, üretici ortaklarına daha iyi hizmet sunma amacıyla araç parkuruna kattığı tır çekici ve 16 tonluk yem dağıtım kamyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk, yaptığı açıklamada, "Üretici ortaklarımızın istek ve ihtiyaçlarına en hızlı ve etkili şekilde yanıt vermek, bizim en öncelikli hedefimizdir. Bu yüzden, yatırımlarımızı onların beklentilerine yönelik yapıyoruz. Yönetime geldiğimizden bu yana tasarruf ekonomisi ile yönettiğimiz kooperatifimiz günden güne büyüme kat ediyor. Yatırımlarımıza bir tır çekici ve yem kamyonu ekleyerek araç parkurumuzu genişlettik. Bu daha başlangıç yönetimimiz kooperatifimiz ve ortaklarımız adına yatırımlarına devam edecek ve onlar için elinden geleni yapacaktır. Kooperatifimize ve ortaklarımıza yakışmayan eski araçları değerlendirip yerine yenilerini koymaya devam edeceğiz. Tüm ortaklarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Süt alım fiyatına zam Süt alım fiyatına zam

Başkan Öztürk, Tire Süt Kooperatifi'nin finansal gücünü üretici ortaklarının hizmetine sunduklarını ve gelirlerini onların refahını artıracak şekilde değerlendirdiklerini vurguladı. "Onlar bizim en değerli varlığımız ve yaptığımız her yatırım, onların işlerini kolaylaştırmak ve büyümelerine destek olmak için olacak. Kooperatifimizin asıl sahipleri için her geçen gün yeni yatırımlar yaparak onların refahını arttıracak ve üretimini kolaylaştıracağız. Sıradaki hedefimiz ilaçlama dronumuzu yenileyerek ortaklarımıza ilaçlama konusunda daha fazla hizmet vermeyi sağlamak, sonrasında da et tesisimizin çatısı için hazırladığımız GES projesini hayata geçirerek kooperatifimizin kaynaklarını verimli kullanacak ortaklarımızın emanetini sonuna kadar koruyacağız." diyerek kooperatifin duyarlı yaklaşımını açıkladı.
Tire Süt Kooperatifi, yenilikçi ve ortak odaklı yönetimi sayesinde bölgedeki süt üreticilerinin güvenilir ve tercih edilen iş ortağı olmaya devam ediyor. Üretici ortaklarının güvenini kazanmak adına sürdürülebilir büyümeye odaklanan kooperatif, gelecek dönemlerde de sektöre yön veren yatırımlarını arttırmayı planlıyor.
Üretici ortaklarının da desteğiyle Tire Süt Kooperatifi, kaliteli üretim ile daha geniş kitlelere ulaştırmak için güçlü adımlar atmaya devam edecek. Yenilikçi vizyonları ve hizmet odaklı yaklaşımları ile kooperatif, süt sektöründe daha da ilerleyerek ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürecek.

Editör: Ergün Çelik