Tire Park Plush Time, birbirinden özel marka ve modellerinde yaptığı kampanyalarla, bayram alışverişi için Tirelileri bekliyor.

Ercan ÇELİK

Yaklaşık 13 yıldır hazır giyim sektöründe hizmet veren Plush Time, İzmir Bayraklı'daki mağazasının ardından yaklaşık 1 yıldır Tire'de de hizmet veriyor. Tire'de birçok markayı Tirelilerle buluşturan Tire Park AVM'de ikinci şubesini açan Plush Time, mağazasında bulunan çeşitli markalar ve özel modelle sektörün öncüleri arasında.

Tire Park AVM'de zemin katta sağda bulunan mağazasında Kurban Bayramı öncesi dev bir kampanya yapan Plush Time, Tirelileri mağazaya bekliyor. Kampanyalar arasında en dikkat çekeni ise Bay ve bayan pantolonların 14,90 lira olması. Bunun yanında tişörtlerde 7,50'den başlayan, yeni sezon mont ve kabanlarda 49,90'dan başlayan fiyatlar yine Tire Park AVM Plush Time'da. Kampanyayla ilgili konuşan Plush Time Sahibi Şuayb Şanlı, "Tüm ürünlerimizde indirimlerimiz sezon boyunca devam ediyor. Hesaplı ve karlı bayram alışverişi için tüm Tirelileri mağazıma bekliyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi