Tire Su Altı Gençlik ve Spor Derneği, Urla’da düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Yarışması’nda Tire’yi başarıyla temsil ederek, ilçemize birincilik kupasını getirdiler.



Ercan ÇELİK / HaberTire



Tireli dalış tutkunu sporcular, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde katıldıkları yarışmalarda başarılar elde etmeye devam ediyorlar. Urla İskele mahallesinde çok yoğun sporcu ve izleyicinin katıldığı Sualtı zıpkınla balık avı yarışmasında Yarışmalara İzmir merkez ve ilçelerden katılan 29 yarışmacı iskeleden yarışma bölgesine teknelerle gittiler. Yarışmacılar Urla adalarının açıklarında takımlar halinde kendilerine gösterilen yerlerde 3 saate yakın bir zaman içerisinde avlandılar.




Yarışma sonunda takım olarak, zıpkınla avladıkları balık sayısıyla diğer takımlara fark atan TİRESAD Takımı, yarışmadan birinci çıkarak, kupayı almaya hak kazandı. İskele Meydanı’nda yapılan törenle kupalarını teslim alan Tireli sporcular, kupayı Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e getirdiler. Tayfur Çiçek’e katkılarından dolayı teşekkür eden TİRESAD üyeleri, bundan sonra da bu gibi etkinliklerde ve yarışmalarda Tire’yi temsil etmeye devam edeceklerini belirttiler.



Editör: Haber Merkezi