Tireli kadınlar, kapalı spor salonunda düzenli olarak katıldıkları spor seanslarıyla hem fit kalıyor hem de sağlıklı yaşıyorlar.



Ercan ÇELİK / HaberTire



Tire Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda Emekli Beden Eğitimi öğretmeni Aylin Erten’in rehberliğinde spor yapan Tireli kadınlar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 18:30 ile 19:30 arasında bir saat boyunca pilates dahil birçok egzersizi düzenli olarak yapıyorlar. 5 Eylül 2013 tarihinde kadınlara özel başlayan spor seanslarına, istikrarla devam eden kadınlar, sporu günlük yaşamlarının bir parçası haline getirerek, sağlıklı ve dinç kalıyorlar.


Yaklaşık 25 kadının düzenli olarak katıldığı spor seanslarında uzman eğitimci Aylin Erten’in rehberliğinde profesyonel olarak spor yapan kadınlar, sporu sosyal yaşamlarının da bir parçası haline getiriyorlar. 




YAKINDA ORYANTAL KURSU BAŞLAYACAK
Tire Kapalı Spor Salonu’ndaki seansın ardından Tire Devlet Hastanesi Spor Salonu’na geçerek, hastane personeli kadınlara da spor yaptıran Aylin Erten, yakında yine Tireli kadınlara yönelik oryantal dans kursunun da başlayacağını belirtti.  

Editör: Haber Merkezi