İzmir Amatör Küme U-17 Ligi’nde mücadele eden ve sezonu geçen hafta Ödemiş Bld. müsabakası ile açan Tire Belediyespor U-17 ekibi, gruptaki ikinci karşılaşmasında Çeşme Belediyespor U-17 takımı ile deplasmanda karşılaştı.


Kamuran KIZILBOĞA



Oynadığı baskılı oyunla rakibini, kendi evinde nefessiz bırakan Tireli gençler, Bulduğu farklı galibiyetle Çeşme temsilcisini silindir gibi ezdi geçti.



Futbol arenasında ilçemizi temsil eden üç ekipten biri olan Tire Belediyespor’un alt yapı ekibi olan Tire Belediyespor U-17 takımı, 2013-2014 sezonu lig müsabakalarını, hafta sonu oynadığı ikinci karşılaşma ile sürdürdü. İzmir Bölgesel Amatör Küme U-17 kategorisinde mücadele eden ekibimiz, ilk hafta birçok önemli eksikle kendi seyircisi önünde çıktığı karşılaşmada Ödemiş Belediyespor U-17 takımına farklı yenilmekten kurtulamamıştı. 


TİRELİ GENÇLER GOL OLDU YAĞDI
Takımdaki önemli eksiklerine kavuşan Tire ekibi, tam kadro olarak çıktığı ikinci karşılaşmasında, Çeşme deplasmanında Çeşme Belediyespor U-17 takımına ağır bir yenilgi tattırdı. 22 Eylül Pazar günü Çeşme Dalyan Sahası’nda oynana ve saat 13:00’de başlayan karşılaşmada Tire ekibi, ilk yarıda bulduğu 4, ikinci yarıda bulduğu 4 golle sahadan ‘8-1’ galip ayrıldı. Ev sahibi takımın şeref sayısı, ikinci yarı penaltıdan geldi. Karşılaşmada Tire adına golleri; Egemen (2), Asaf (2), Anıl (2), Enver ve Mehmet Ali (penaltıdan) attı. 


HEDEF ÖNCE ‘PLAY-OFF’, SONRA DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Kendi kategorisinden takımların yer aldığı amatör kümede 10. Grup’ta yer alan Tire Belediye U-17, 8 takımlı bu grupta ‘pla-off’lara kalmak ve sonrasında başarısını sürdürerek, Türkiye Şampiyonası’na gitmeyi hedeflemekte. Takımın başındaki isim olan Aydoğan Gül, oyuncularının ikinci maçta gerçek kimliğine kavuştuğunu ifade ederek, ilk maçtaki önemli eksiklerin kendilerini çok etkilediğini belirtti. Gül, “Amacımız bu takımlardan geleceğe iyi oyuncular yetiştirmek. Çeşme maçında baştan sona iyi oynadık ve kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Tire adına yakışır bir mücadele ortaya koydular.” dedi.

Editör: Haber Merkezi