Ödemiş’in Gölcük Beldesi’nde kamp çalışması yapan kentimizin temsilcisi Tire 1922’nin yeni hocası İskender Eroğlu, basına verdiği demeçte yeni sezon hazırlık çalışmaları ve takımı için belirlediği hedeflerden bahsetti. Eroğlu, hedefi yüksek tuttu ve “Hedefimiz kesinlikle 2. Lig” dedi.


Büyük Tire Gazetesi

Yeni sezon hazırlıklarını Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük Beldesi Prenses Otel’de yaptığı  kamp ile devam eden    Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tire 1922, kamp çalışmalarını yeni teknik patron olan Türkiye’nin tecrübeli teknik direktörlerinden İskender Eroğlu ve yardımcı antrenörler nezaretinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Tire ilçesinde iyi bir potansiyel gördüğünü ifade eden ve eski dönemlerde Trabzonspor olmak üzere Fenerbahçe, Antalya gibi flaş takımlarda stoper olarak oynayan ve Türkiye’nin en iyileri arasına girmeyi başaran futbolcular arasında gösterilen eski milli oyuncu kamp yaptıkları Gölcük Prenses Otel’de basına açıklamalarda bulunarak şöyle konuştu. “11 grubun içerisinde en zor grubun içinde bulunmaktayız. Ama her şeye rağmen önemli olan zoru başarmaktır. Bizler bu amaç ve gaye ile en iyiye ulaşmak için çaba sarf edeceğiz.  Tire ilçesinde gördüğüm futbol ışığı beni gerçekten çok mutlu etti. Burada futbol sevdalısı bir belediye başkanı olan sayın Tayfur Çiçek’in göreve geldiğimizden bu yana devamlı şekilde bizlerle yakından ilgilenmesi ve takıma karşı sevgi göstermesi beni ayrıca mutlu etti. Önemli olan başta böyle belediye başkanı ve ilçenin kamu ve kuruluşları ile taraftarların desteğidir. Bunlar olduğu sürece bize hiçbir şey zor değildir.”

“HERKES KALİTELİ FUTBOL SEYREDECEK”
Tire 1922’nin yeni sezonda güzel bir kadroya sahip olması nedeniyle, yeni sezon maçlarında, Tireli futbol severlerin iyi bir takım seyredeceğini belirten tecrübeli teknik adam, “Bilindiği üzere Gölcük kampındaki çalışmalarımızın ardından 2. kamp dönemini Tire ilçesinde sürdüreceğiz. Yeni, sezon maçlarına kadar bazı hazırlık maçlarını yapmayı planlıyoruz. Amacımız yapılan transferlerle kolej takımını andıran kadromuzla, ideal kadromuzu oluşturarak, yeni sezonda herkes başarılı ve iyi bir futbol sergileyen bir futbol takımı seyrettirmek.” dedi.

“HEDEF MUAKKAK 2. LİG OLACAKTIR”
Oynadığı takımlarda potansiyelli ve başarılı bir futbol dönemi geçirerek, döneminde Türkiye’nin en iyi stoperlerinden biri olan eski milli oyuncu, Tire 1922’nin başına büyük umutlarla getirildiğini belirterek,  “Amacımız, bu kadro ile iyi bir hava yakalayıp önce 3. Lige, sonrasında da 2. Lige çıkmaktır. Kesinlikle hedefimiz 2. Ligdir.”
Editör: Haber Merkezi