TİRE 1922: 4 – İNCİRLİOVA BLD: 0

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiren Tire 1922, fırsat buldukça yaptığı hazırlık karşılaşmalarında aldığı galibiyetlerle umut veriyor. Ekibimiz önceki gün çıktığı dördüncü hazırlık karşılaşmasında Aydın bölgesi BAL ekiplerinden olan İncirliova Belediye ekibini 4 golle yenmeyi bildi.


Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi


2013-2014 sezonuna mutlak şampiyonluk ve profesyonel lig’ parolası ile hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde Ödemiş Gölcük’te hazırlık kampı da gerçekleştiren Tire 1922, bu zamana kadar 4 tane de hazırlık müsabakası yaptı. Son olarak önceki gün Tire’de Aydın bölgesi BAL (Bölgesel Amatör Lig) takımı olan İncirliova Belediyesi’ni ağırlayan temsilcimiz diğer üç karşılaşmada olduğu gibi, yine sahadan galibiyetle ayrıldı.

TÜM OYUNCULAR DENENDİ
Daha çok yedek oyunculara şans veren Tire’nin teknik patronu İskender Eroğlu, oyun içinde sık sık değişiklik yaparak oyuncularını sahada gördü ve dikkatlice analiz yaptı. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve bazı meclis üyelerinin de izlediği karşılaşmayı yaklaşık 500 civarında taraftar takip etti.

İlk yarısı Tire 1922’nin ‘2-0’ üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısında da Tire lehine 2 gol olunca, Tire 1922 dördüncü hazırlık karşılaşmasında sahadan 4 gollü galibiyetle ayrılmış oldu. Her iki yarıda da rakibine karşı mutlak üstün oynayan Tire 1922’de alınan bu galibiyetle yeni sezon öncesi moraller ve umutlar en üst seviyede. Karşılaşmanın gollerini; 21. ve 64. Dk Ender (yeni transfer), 35. Dk’da Aykan, 83. Dk’da Emrah attı.

“PAS YAPAN, KANATLARI İYİ KULLANAN BİR TAKIM OLUŞTURMAK AMACIMIZ”
Tire 1922’nin deneyimli teknik adamı İskender Eroğlu, karşılaşma sonrasında alınan sonuç ve genel durum hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Eroğlu, “Dört hazırlık maçı yaptık. İyi sonuçlar aldık. Yönetim istediğimiz desteği veriyor. Seyirci de iyi durumda. Takımı istediğimiz havaya sokmak ve seviyeye getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Oyuncularımın şuanki performansı iyi durumda. Düştüğümüz grup oldukça güçlü fakat bu başarma isteğimizi ve özgüvenimizi daha da arttırıyor. Oyuncularım şuanda % 60 seviyesinde performanslarını ortaya koyabiliyorlar. Tam kapasiteye çıkınca daha iyi olacak. Amacım çok pas yapan, kanatları iyi kullanan bir takım yaratmak. Öyle dan dun oynayan, pas yapamayan bir takım istemiyorum. Bu hazırlık maçlarının amacı da eksiklerimizi görüp bunları gidermek.”
Editör: Haber Merkezi