Ercan ÇELİK

Tire’nin 3. Ligteki temsilcisi kırmızı beyazlılar, bu hafta deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaştılar. Maçın ilk dakikalarından itibaren, baskılı oynayan Tire 1922, kendi evinde gibi oynadı ve Batman’ı defansa hapsetti.

Sahanın son derece kötü olan zemini oyunu zorlaştırırken, Tire 1922, ilk dakikalardan itibaren ataklara başladı. 36. Dakikada sağ kanattan gelen ortaya ceza sahasında yükselen Melih Vardar, rakip oyuncunun itmesiyle yere düşünce, Tire penaltı bekledi fakat hakem devam kararı verdi.

Golsüz sona eren ilk yarının ardından sahaya daha hırslı çıkan Tire 1922’de Gökhan Erdöl’ün götürdüğü topa Hakan Yağmurkaya vurdu. Hakan şutu kaleciden dönünce, Doğan muhteşem bir şutla topu ağlara gönderdi ve durum 0-1 oldu.

Galibiyet golünün ardından Tire 1922, Gökhan, Güner ve Doğan ile farklı 3 net gol pozisyonunu kaçırırken, maçtan başka gol sesi gelmedi ve Tire 1922, sahadan galip olarak ayrıldı.

 

SARAYKÖYLÜ “TARAFTARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Başarılı bir maç olduğunu belirten Tire 1922 Başkanı Mutlu Sarayköylü, “Takım inandı ve birbirine kenetlendi. Gerek teknik ekibiyle, gerek oyuncusuyla gerekse biz yöneticiler olarak tam olarak kenetlendik ve bu şekilde de devam edecek. Geçen hafta Sayın Sabri Özdağ ve Sayın Mehmet Delikanlı takıma moral motivasyon için yemek verdiler. Bunlar hep takımımızı pozitif yönde etkilemiş, çok büyük moral ve motivasyon olmuştur. İyi oynadık, kazandık. Şimdi Tire’deki maçta tribünleri tıklım tıklım dolu görmek istiyoruz. Taraftarın desteğini bekliyoruz.” Dedi.

 

TOROS: “İNANDIĞIMIZ YOLDA KENETLENDİK”

Maçın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Tire 1922’nin başarılı teknik direktörü Mesut Toros,
“İkinci yarının en zor deplasmanlarından birini oynadık. Oyuncularımız, her zamanki gibi çok iyi mücadele ettiler. Planladığımız taktiksel stratejimizi sahaya yansıttık ve rakibin üzerimize gelmesini bekledik. Bu şekilde güzel bir kontra atak ile golü bulduk. Ardından birkaç net pozisyon daha bulduk fakat değerlendiremedik. İnandığımız yolda tek yürek olduk ve taraftarımızla birlikte yürüyoruz. Şampiyonluk çok uzak değil.” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi