Geride sadece son hafta karşılaşmaları kaldı. Gurupta şampiyon ve düşecek takımlar kesinleşti. Play-off’a çıkacak 3 takım da netleşti. Gurubumuzda son hafta önem arz eden tek konu; play-off biletini alacak 4. takımın hangisi olacağı sorusunun cevabı.


33. HAFTA KARŞILAŞMALARINDA 33 GOL ATILDI
33. hafta müsabakalarından, bir karşılaşma dışında, beklenen sonuçlar çıktı. Temsilcimiz Tire 1922, 2. Lig hayalini sürdüren İstanbul takımı Halide Edip Adıvarspor’a deplasmanda “4-2” yenildi. Geride bıraktığımız haftada iddiası ve korkusu olan takımlar müsabakalarını kazanmak için var güçleri ile mücadele etti ve başarılı da oldu. Tek istisna, play-off iddiası süren Kırıkhan’ın hiçbir iddiası ve korkusu kalmayan Kemerspor karşısında farklı yenilerek alması oldu. 
Son haftalardaki gollü geçen eşleşmeler, 33. haftada da yaşandı. Oynanan 9 müsabakada toplam 33 gol atıldı. En gollü karşılaşma temsilcimizin 6 gol atılan müsabakası olurken, en az gollü iki karşılaşmada 2 gol atıldı. 

4. PLAY-OFF BİLETİNİN TALİPLİLERİ; ÇATALCA, DÜZCE, HALİDE EDİP ADIVAR
33. hafta sonunda play-off biletini alacak 4. Takımın kim olacağı sorusu dışında tüm sorular cevabını buldu. 4. Play-off bileti için üç aday var. Bunlar; 52 puanlı Çatalca, 51 puanlı Düzce ve 50 puanlı Halide Edip Adıvar takımları. Geride bıraktığımız haftada oynanan karşılaşmalarda elde edilen sonuçlar ve buna göre şekillenen puan tablosu şöyle oldu.

33. Hafta Müsabaka Sonuçları :
DERİNCE SPOR: 1    –    PAZARSPOR: 3
MANİSA BŞB. SPOR: 3   –   ERBAASPOR: 1
HALİDE EDİP ADIVARSPOR: 4 – TİRE 1922 SPOR: 2
DARDANELSPOR: 2 – BODRUM BLD. BODRUMSPOR: 1
KEMERSPOR 2003: 4   –   KIRIKHANSPOR: 1
BATMAN PETROL SPOR: 0  –  YOMRASPOR: 2
SİLİVRİSPOR: 3 – T ÜRK METAL KIRIKKALE SPOR: 1
ÇATALCA SPOR: 1    –    DÜZCESPOR: 1
YEŞİL BURSA: 3    –    DERSİM SPOR: 0
 

Editör: Haber Merkezi