29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile 28 Ekim Pazartesi günü akşam saatinde Tire Kapalı Spor Salonu’nda iki takım kurup voleybol maçı yapan Tireli ‘iş adamları’ ve ‘protokol üyeleri’ keyifli ve centilmence geçen müsabaka gerçekleştirdi. İş adamlarının oluşturduğu ekip, protokol üyelerinden oluşan takımı set vermeden ‘3-0’ geçti.


İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile düzenlenen özel voleybol karşılaşmasında; Tireli iş adamları ile protokol üyeleri bir araya geldi. Tire Kapalı Spor Salonu’nda 28 Ekim Pazartesi günü akşamı oynanan, saat 19:00’da başlayan mücadele oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Her iki taraf oyuncuları da centilmenliği karşılaşma boyunca sürdürdü. 

Her iki takım oyuncularının da büyük keyif aldığı müsabaka, İş Adamları Takımının ‘3-0’ üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada gücünü rakibe kabul ettiren İş Adamları Takımı oyuncuları, karşılaşma sonunda rakip oyunculara teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Organizasyonla ilgili konuşan, müsabakada İş Adamları Takımının antrenörlüğünü yapan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sürücü; “Güzel ve keyifli bir sportif etkinlikti. Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz. Özellikle sponsorlarımız olan Yurt İçi Kargo/Mustafa Çulpan ve Aktürk Telekom/Ömer Aktürk’e spora ve bu özel etkinliğe verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. 

SAHA: Tire Kapalı Spor Salonu
HAKEM: Demet Tekin, Mahir Yıldız, Adem Özcan,  
İŞ ADAMLARI SPOR: Hüseyin Çapkınoğlu, Mustafa Çulpan (C), Ahmet Küçükler, Arif Cön, Erhan Elibol, Ömer Eryiğit, Ömer Aktürk.
Tek. Drk: Mehmet Sürücü
PROTOKOL SPOR: Fırat Rıza Cihan, Bayram Alagöz (C), Serhan Varol, Hüseyin Yayla, Mehmet Ali Ölçer, Fatih Kiremitçi, Turhan Eke, Muzaffer Bozkurt.
Tek. Drk: Tayfur Çiçek



Editör: Haber Merkezi