Ercan ÇELİK

2002 yılında Tire’de kurulan ve Tire’deki Fenerbahçe taraftarlarını bir çatı altında toplamayı amaçlayan Tire Fenerbahçeliler Derneği, olağan genel kurulunu geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Tire Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda derneğin, faaliyetleri değerlendirildi ve yeni yönetim kurulu seçildi.

Tek listenin bulunduğu kongre sonrası yönetim şu şekilde oluştu; Başkan Ruhan Tonguç, Başkan Vekili Mehmet Nadir Delikanlı, Muhasip Üye Aydın Taşan, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Önkan ve Şükrü Çakır. Yedek yönetim kurulu üyeleri ise Hasan Cemil Duran, Hasan Bülent Çerçi, Hüseyin Çapkınoğlu, Vedat Tuğrul ve Hakan Kendirci’den oluştu. Denetim kurulu üyeleri Bekir Keseli, Lemi Ergenlioğlu ve Mehmet Karaoğlan’dan oluşurken, yedek denetim kurulu üyeleri Alpaslan Yaldız, Hikmet Özdoğan ve Doğan Sertdemir oldular.

HEDEF 1 MİLYON ÜYE

Genel kurul sonrası gazetemize konuşan Başkan Ruhan Tonguç, “Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın da söylediği hedefimiz 1 milyon üye. Biz de Tire Fenerbahçeliler Derneği olarak bu çorbada tuzumuz bulunsun istiyoruz. Sosyal etkinliklerimiz ve faaliyetlerimizle örnek ve iyi bir sivil toplum örgütü olmayı amaçlıyoruz. Bu yolda çalışmak boynumuzun borcudur.” dedi.

Editör: Haber Merkezi