2023 yılı Geleneksel Bölgesel Turnuvalarının ikinci ayağı olan Ege Turnuvası Fenerbahçe Tire Futbol Okulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.Tire, Bodrum, Muğla- Ortaca, Aydın, Denizli, Pamukkale Futbol Okulları’nın katıldığı turnuvada, kıyasıya rekabet eden takımlar, gün boyu izleyenlere futbol şöleni yaşattı.

Orhan Pırılsu ve Halim Balbakan tarafından yetiştirilen Tire Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri, sahadaki performanslarıyla göz doldurdular.

Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Orhan Pırılsu, “Fenerbahçe camiası açısında son derece önemli olan Ege Bölge Turnuvası’nın Tire’de bizim ev sahipliğimizde gerçekleşmiş olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Tireli öğrencilerimiz açısından bu gibi turnuvaların atmosferini yaşamak, çok güzel bir tecrübe oldu. Henüz yolun başında bir spor okulu olmamıza rağmen, öğrencilerimiz turnuvada gösterdikleri üstün performansları hem biz antrenörleri hem de aileleri gururlandırdı. Fenerbahçe Tire Futbol Okulu olarak öğrencilerimizle birlikte camiamıza yakışır şekilde, eğitimlerimize devam edeceğiz. Bizlerden bu süreçte desteğini esirgemeyen başta Fenerbahçe camiamız olmak üzere, ailelerimize, sporcularımıza ve Tire Belediyesi’ne teşekkür ederiz.””

Antrenör Halim Balbakan ise, “Fenerbahçe Futbol Okulları arasında Tire olarak çok yeniyiz. Buna rağmen bizler güvenerek, bu önemli turnuvanın Tire’de bizim ev sahipliğimizde yapılmasını sağladıkları Fenerbahçe Spor Okulları’na teşekkür ederiz.”

Editör: Haber Merkezi