Ercan ÇELİK

 

Özellikle ligin ikinci devresinde teknik direktör Mesut Toros’un göreve gelmesiyle hızlı bir yükseliş gösteren Tire 1922, göz doldurmaya devam ediyor. Batman deplasmanı için hazırlanan Tire 1922’ye moral ve motivasyon olması için bir yemek düzenleyen Tireli işadamı Mehmet Delikanlı, furbolculara toplamda 20 bin lira prim sözü verdi.

Tire Park AVM’de Doruk İşletmecilik’in özel mutfağinda hazırlanan lezzetlerin ikram edildiği yemeğe Mehmet Delikanlı ev sahipliğinde, Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü, Teknik Direktör Mesut Toros, Tire 1922 yöneticileri ve teknik ekiple birlikte tüm takım tam kadro katıldı.

 

YEMEK ÖNCESİ BOWLING KEYFİ

Tire 1922’li futbolcular, yemek öncesi Tire Park AVM’deki Venüs Bowling’te stres attılar. Takımlar halinde bu kez ayaklarıyla değil, elleriyle topa yön veren futbolcuların bowling performansı da göz doldurdu. Futbolcuların, bowling eğlencesinde de renkli görüntüler ortaya çıktı.

 

MEHMET BEY BİZE UĞUR GETİRİYOR

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü, “Mehmet bey her yemekten sonra mutlaka bize uğur getirir. Biz de totem yaparız. Hatta kritik maçlar öncesi, Mehmet bey bizi çağırır ‘Bu hafta yemek yapalım. Uğur getireyim size.’ Der. İnşallah Batman maçında da bize uğur getirecek. Bu maç için öncelikle Mehmet beyden bir destek sözü istiyoruz.” dedi.

 

DELİKANLIİ: “SİZLERDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK”

Tire 1922 için şampiyonluğun hiç de uzak bir ihtimal olmadığını dile getiren Mehmet Delikanlı, “Hepimiz Tire’de yaşıyoruz. Tire’ye biz işadamı olarak hizmet veriyoruz, siz de futbolunuzla hizmet ediyorsunuz. Önceki dönemlerde, takım iyi performans sergilediğinde biz Tireliler olarak deplasman maçlarına dahi 5-10 otobüs gitmiş, takımımızı desteklemişizdir. Ben bu havayı tekrar yakaladığımızı düşünüyorum. O yüzden bu yemeği organize ettim. Şimdiye kadar bir umutsuzluk hakimdi ama son maçlarda gösterilen performans bizi çok umutlandırdı ve biz de bu gidişe katkı sağlamak adına böyle bir yemek organize ettik. Özellikle ikinci devrede Mesut hocamızın gelmesiyle takımda bu enerjiyi gördüm. Hocama ve sizlere teşekkür ediyorum. İkinci lig bizim için uzak bir ihtimal değil. Sizlerden hiç şüphemiz yok. Elimizden gelen desteği vereceğiz.” Dedi.

 

20 BİN LİRA PRİM SÖZÜ

Konuşmasına prim sözünü de ekleyen Delikanlı, “Bu hafta oyanayacağımız Batman maçı için 10 bin, sonraki Kırıkkale maçı için de 10 bin lira olmak üzere toplamda 20 bin lira prim sözü veriyorum. Başarılı gidişimiz devam ederse, çok daha büyük primler gelecektir. Sizdeki enerjiyi ve ışığı görüyorum.” Dedi.

 

TOROS: “BİZLERE GÜVENİN”

Mehmet Delikanlı’nın ardından söz alan Başarılı Teknik Direktör Mesut Toros, “Çocuklarımızın gösterdiği performans bizim hedefimizi belirledi. İnşallah bundan sonra da aynı hırsla devam edip, Tire 1922’yi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İlk hedefimiz tabi ki play-off. Play-off’a girmek için elimizden ne geliyorsa, yüreğimizle, mücadelemizle ne gerekiyorsa yapacağız. Bizlere güvenin, bu çocuklara güvenin. Bu çocukların kocaman bir yüreği var. Hepsi çok iyi niyetli ve çok çabalıyorlar. Onlar da Tire’nin güzel bir yerlere gelmesi için mücadele ediyorlar. Başkanımız da sağolsın çok güzel bi stadyum yapıyor. İnşallah ligin sonunda o güzel stadyumda hayal ettiğimiz şeye kavuşuruz.” Dedi.

 

GÖKHAN ERDÖL: “DESTEĞİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Tire 1922 olarak maddi ve manevi desteğe ihtyaçları olduğunu dile getiren golcü futbolcu Gökhan Erdöl, “Biz de çocuklarımıza iyi anılar anlatabilmek için Tire’nin güzel yerlere gelebilmesi için mücadele ediyoruz. Maddi ve manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim için maddiyattan ziyade maneviyat önemli. Bizim için çok büyük bir para değil, şampiyonluk daha önemlidir. Çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.









Editör: Haber Merkezi