Tireli iş adamı Mehmet Delikanlı, lider Tire 1922’nin oyuncularını ve yöneticilerini Tire Park AVM’de verdiği yemekte ağırladı.


Ercan ÇELİK


Geçtiğimiz hafta çıktığı deplasmanda ligin güçlü takımlarından Salihli Belediye Spor’u 1-0 yenerek 3 puanı alan Tire 1922 futbolcuları, Tireli iş adamı Mehmet Nadir Delikanlı tarafından yemekle ödüllendirildi. Tire Park AVM’de hizmet veren City Park Döner’de geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen yemeğe Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İş Adamı Mehmet Nadir Delikanlı, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Küçükler ve Hulki Kızıloba, Tire 1922 Yöneticileri Metin Sarayköylü, Mutlu Sarayköylü, Teknik Direktör İskender Eroğlu, Basın Sözcüsü Bülent Yalçın, Tire Spor Koordinatörü Muzaffer Baybars ve Tire 1922 futbolcuları katıldı.

Tire 1922’li futbolculara City Park Döner’in eşsiz İskenderi ikram edildi. City Park Döner’in de işletmecisi olan Doruk İşletmecilik’in sahibi Osman Girgin’in bizzat ilgilendiği spor camiası, yemekte bol bol sohbet etme imkanı buldu.

Yemekte futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen İş adamı Delikanlı, “İlçemizde sporun gelişmesi için elimizden gelen herşeyi yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta futbolcularımıza söz vermiştim. Salihli deplasmanında 3 puanla dönerek bizleri mutlu ettiler ve biz de onları moral yemeğinde bir araya getirdik.” Şeklinde konuştu.




Editör: Haber Merkezi