Her grubu 2, 3, 4 ve 5. bitiren takımlar play-off oynama hakkını kazanacak. Play-off’larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlar ile aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşecek ve tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise TFF 2. Lig’e yükselecek. Böylece toplam 6 takım TFF 2. Lig’e yükselmiş olacak

TİRE’NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Yapılan kura çekiminde Tire 1922 adına kura çekimini Kulüp 2. Başkanı Faik Sarayköylü yaparken takımımız 1 gruba düştü ve rakipleri ise aşağıdaki gibi oldu:

1. Grup: Tire 1922 Spor, Şile Yıldızspor, B.Tepecikspor, Velimeşe Spor, Silivri Spor, Gebze Spor, Kocaeli Birlikspor, Nevşehir Belediyespor, Erbaa Spor, Yomra Spor, Hopaspor, Hekimoğlu Trabzonspor, Batman Petrolspor, Karaköprü Belediyespor, Kozan Belediyespor, Erzin Belediyespor, Nazilli Belediyespor.

2. Grup : Alibeyköy Spor, Sultanbeyli Spor, Çatalcaspor, Erokspor, Düzcespor, Altındağ Belediyespor, Ofspor, Yeniordu Spor, Elaziz Belediyespor, Pazarspor, Van Belediyespor, Adıyaman Spor, Osmaniye Spor, Kızılcabölük Spor, Kemerspor, Bergama Spor

3. Grup : Karacabey Birlik, Anadolu Bağcılar, Halide Edip Adıvarspor, Gölcükspor, Adliyespor, Çorum Belediyespor, Fatsa Belediyespor, 1461 Trabzonspor, Bayburt İl Özel İdarespor, 24 Erzincanspor, Cizrespor, Diyarbekirspor, Payasspor, Serik Belediyespor, Muğla Spor, Bucaspor, Turgutlu Spor.

Editör: Haber Merkezi