2013-2014 sezonunda Küçük Menderes havzasından 7 ekibin katıldığı 1. Amatör Lig’de karşılaşmalar, 29 Eylül Pazar günü başlayacak.


Diğer gruplarda 22 Eylül’de başlayacak mücadele Küçük Menderes ekiplerinin yer aldığı grubun 8’li olması nedeniyle 29 Eylül Pazar günü start alacak. Ödemiş Gençlik, Tirespor, Tire Belediyespor, Beydağ Belediyespor, Kiraz 1 Eylülspor, Çırpı Doğanspor, Selçuk Belediyespor ve Gümüldürspor’un yer aldığı grupta lig yarışı 14 hafta sürecek.


29 Eylül’de başlayacak lig yarışında ilk yarı 10 Kasım Pazar günü son bulacak. 20 günlük aranın ardından ikinci yarı 30 Kasım’da başlayacak. İkinci yarı da 12 Ocak 2014 tarihinde son bulacak.



İlk iki sırada grubu tamamlayan ekipler süper amatör lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanacak. Play-off maçlarının kuraları, 22 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 13.00’da İzmir ASKF’de çekilecek.




ÖDEMİŞ GENÇLİK İLK HAFTA EVİNDE
Grupta ilk hafta maçları 29 Eylül Pazar günü oynanacak. İlk haftada Tirespor, Gümüldürspor’un konuğu olacak. Çırpı Doğanspor sahasında Selçuk Belediyespor ile kozlarını paylaşırken, Tire’deki maçta da Tire Belediyespor ile Kiraz 1 Eylülspor karşı karşıya gelecek. Bu üç maç da 13.00’da başlayacak.


İlk haftanın 15.00’da başlayacak tek karşılaşmasında ise Ödemiş Gençlikspor sahasında Beydağ Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma Ödemiş Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmalar bir hafta cumartesi, bir hafta pazar günü oynanacak şekilde devam edecek.

kaynak:medya73.com
Editör: Haber Merkezi