Ercan ÇELİK

Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi'nde de aday adaylığı süreci devam ediyor. Tire'de yaşayan iş insanı Umut Bingöl, Memleket Partisi'nden İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 
Bingöl, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 
Merhaba Yeşil Tirem, Ben Umut Bingöl, 27 yıldır sokaklarınızda yürümüş, okullarınızda okumuş, parklarınızda oynamış, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ilerleyen, aslen Erzurumlu, 28 yaşında ve Memleket sevdalısı bir ihracatçıyım.
Sayın Tireli Genç arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim, siz beni tanımazsın, ofisimizin depomuzun yerini bilmezsiniz ama Su Grup Dijital markasını, sugrupdijital.com internet sitesini Amerikalı, Kanadalı, Britanyalı çok iyi biliyor.
Dostlar, bu zamana kadar sessiz sakin işimi özveriyle yapan bir ihracatçı olarak memleketime her zaman faydalı olabilme çabası içerisindeydim, yaptığım işlerle gurur duyuyordum ve keyfim yerindeydi, fakat ülkenin geleceği olan gençlerimizin geçim sıkıntısı, geleceğe dair hayallerinin yok olması ve seslerini kimsenin duymuyor olması benim keyfimi kaçırdı.
Depremde yapılan korkunç ihmalleri hiçbir yöneticinin üstlenmemesi ve buna kader denmesi benim keyfimi kaçırdı. Deprem vergilerimizin peşkeş çekilerek hiç edilmesi, devletimizin kurumlarının içlerinin boşaltılması, bir çadırı bile zamanında dağıtmayı beceremediği yetmezmiş gibi bir de onu satması keyfimi çok ama çok kaçırdı. Benim vicdanım da o enkazın altında kaldı. 
Sadece kendi işimde başarılı olmamın, Atatürk'ün -bu Memleket’in gençleri için-açtığı yoldaki tek hedef olmadığını fark ettiğim an, bu sorumluluğu üstlenmek gerektiğini düşünüp yola çıktım. Yalnız başına çıktığım bu yolda Memleket’ime olan sevgim, saygım ve bağlılığım bir partinin eşiğinden ilk defa geçmeme sebep oldu ve Memleket Partisi Üyeliğim ile aynı anda İzmir 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu Ankara’da, Memleket Partisi Genel Merkezi’nde yaptım. 
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bunu ilan etmekten gurur duyuyorum. 
31 Mart 2023 Cuma Günü 4 Eylül Mahallesi Samim Üzer Caddesindeki, Su Grup Dijital E-İhracat Ofimize tüm genç kardeşlerimi düzenleyeceğimiz iftar soframıza ve ayrıca saat 21:00’deki Milletvekili Aday Adaylığımı açıkladığım Gençlik Mitingimize bekliyorum. 
Hayırlı Ramazanlar.

Editör: Haber Merkezi