Geçtiğimiz seçimlerde Tire Belediye Başkanlığı’nı kazanan Demokrat Parti’nin Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp, gazetemize yaptığı ziyarette, Tire’nin siyasi gündemini değerlendirdi ve temiz siyaset çağrısı yaptı.

 

Ergün ÇELİK

 

İnternet üzerinde ve basılı gazetesiyle, Tire’nin en etkili medya kuruluşu HaberTire’yi ziyaret eden Hasan Sarp, Tire’de artık siyaset anlayışının değişmesi gerektiğini söyledi.

Tire’de yeni seçim döneminin her zamandan farklı olacağını dile getiren Sarp, “Artık gençler siyette daha aktif olmalı. Tire halkı da artık uyanmalı ve gençlerin sesine kulak vermeli. Tire’de siyaset artık eskisi gibi olmamalı. 70 bin kişilik Tire’nin kaderi Toptepe’de, Total’deki  yemek masalarında  10 – 15 kişinin ellerine teslim edilemez. Biz bu anlayışı yıkmak için çalışıyoruz. Bu duygu düşüncelerle önümüzdeki günlerde yapacak olduğumuz toplantımız büyük bir önem taşıyor.”

 


SÜRPRİZLER Mİ OLACAK?

Tire’nin siyasi gündemiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Sarp,  isim ve fazla ayrıntı vermeden yaptığı açıklamalarla, önümüzdeki günlerde sürprizler yaşanabileceğinin sinayalini verdi.

Açıklamalarının sonunda oldukça önemli bir mesaj da veren Hasan Sarp, “Biz bu açıklamaları birileri bizi listesine alsın ya da bir çıkar elde edelim diye yapmıyoruz. Kamuoyunun da bunu bilmesini isterim.”  diyerek, konuşmalarının altında farklı şeyler aranmamasının gerektiğini belirtti.

Parolalarıın “Temiz Siyaset” olduğunu dile getiren Sarp’ın önümüzdeki günlerde düzenlenecek toplantının ardından yapacağı açıklamalar ise şimdiden merak konusu.

Editör: Haber Merkezi