Sosyal güvenlik merkezi il müdürleri, aylık düzenledikleri merkez müdürleri toplantısı için Tire’de buluştu. Sgm’nin Tire’de kuruluşunun 3. yıldönümü kutladı.
Dilek KART

Her ay farklı bir ilçede toplanan merkez müdürleri bu ayki toplantıyı Tire Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenledi. Sabah kahvaltısı ile başlayan ve gün boyu süren toplantıya, Sosyal Güvenlik Merkezi İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, Müdür Yardımcıları Kürşad Koç ve Remzi Aybuğa ile 26 merkez müdürü katıldı.


SORUNLAR VE KURUMUN İŞLEYİŞİ KONUŞULDU
Toplantı ile ilgili bilgi aldığımız Sosyal Güvenlik Merkezi İzmir İl Müdür Yardımcısı Remzi Aybuğa, “Her ay bir merkezde toplantı yapıyoruz. Bu hafta Tire’de yapmaya karar verdik. Aynı zamanda bugün Tire merkezimizin kuruluşunun 3. Yıl dönümü olduğu için burada toplandık.  Bu toplantılarda gündemi, değerlendirme yapılıp sorunlar konuşularak kararlar alınıyor. Kurumun işleyişi ile ilgili konuları ve daha iyi nasıl hizmet verebiliriz konularını konuştuk” dedi.


3. YIL PASTASI KESİLDİ
Toplantının ardından Tire Sosyal Güvenlik Merkezi’nde, İzmir Merkez müdürleri ve Tire personeli ile birlikte 3. Yıl pastasını kestiler.

Burada konuşan Tire Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Meltem Dilekcan, “Çok mutluyum. personelimiz ve il müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımız ile birlikte kuruluşumuzun 3. yılını kutluyoruz. Allah daha nice 3 yılları nasip etsin. Bugün bu vesile ile burada toplandık. Toplantımızı yaptık. Daha nice yıllara hep birlikte. Tire Sosyal Güvenlik Merkezi olarak 3 yıldır olduğu gibi hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi