Bu hafta sonu MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ tarafından Ankara Tandoğan Meydanın’da düzenlenen “Türkiye Mitingi”ne MHP Tire İlçe Teşkilatı da kalabalık bir kafile ile katıldı.


Ercan ÇELİK


Mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Uyuşmuş vicdanlar buraya dikkat etmelidir. Satılmış un ufak olmuş dağılmış ve viraneye dönmüş hilekarlar Tandoğan’ı iyi okumalı iyi yorumlamalıdır. Çünkü burada Türk milleti vardır.” Şeklinde konuştu.


Tehditlerin arttığı ve yaygınlaştığı dönemde egemenliğin yegane sahibi aziz Türk milletine gittiklerini söyleyerek MHP’lileri karşılayan Devlet Bahçeli sözlerinin devamında “Sorunları kenardan izlemeyi bir şey yokmuş gibi davranmayı aklımızdan geçirmedik. Artık yeter demek için neyi bekliyoruz. Kürt kardeşim sen bu onurlu milletin bir parçası olduğunu unutma. Türkiye’nin ismi Türkler’den gelmektedir. Başbakan, cumhuriyetten rahatsızdır. Geçmişinde bunun türlü örnekleri vardır. Başbakan küresel mihrakların gözüne girmek için her türlü taklayı atmakta.  Kimliğimizden, kişiliğimizden taviz istiyorlar. Etnik kökenimizden taviz istiyorlar. Topraklarımızı bölmek istiyorlar. Bunlara geçit verecek misiniz? Erdoğan, Türk milletini takatsiz bırakmaya yönelmiştir. Yaraları tedavi etmek yerine yaraları kaşımaktadır. Kasti hareketler içindedir.” dedi.


MHP Tire İlçe İlçe Başkanı Bayram Demirel, konuyu değerlendirerek milletin, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla, Pamağıyla, Türkmeniyle daha nice etnik yapısıyla kocaman bir Türk milleti olduğunu, saha çalışmalarında bizleri bölüp, parçalayıp, ayrıştırılacak olanlara karşı Aziz Türk milletini daima uyaracaklarını ve uyanık tutacaklarını bunun sözünü Tandoğan Meydanında Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’ye verdiklerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi