Ercan ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanlığı’nda sular durulmuyor. İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın görevden alınmasından sonra yerine Şenol Sardoğan atanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağanüstü kongre ile de Nejat Bozkurt İlçe Başkanı seçilmişti.

Bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz gün Tire Gençlik Kolları Başkanı Kazım Öz yönetimiyle birlikte istifa etmişti. Bugün de Tire Kadın Kolları Başkanı Zehra Dibekçi ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şengül Savaş, Serpil Daşdöğen, Güldal Yazar, Fadime Uysal, Ayşe Tıraşoğlu Gülgün Beygo ,Semra Dinçol toplu halde istifalarını verdi.

İstifa sebebi olarak ilçede sürekli olarak değişen yönetim ve ilçe başkanları ayrıca il kadın kolları başkanı tarafından böylesine zor günlerde dahi yalnız bırakılmaları olarak değerlendirdi.

“ÇALIŞMA AZMİMİZİN KIRILMAMASI GEREKİYOR”

İstifa eden Kadın Kolları Yönetimi, yaptıkları açıklamada, “İktidara bu kadar yaklaşmışken bizlerin çalışma azminin kırılmaması gerekiyor. Koltuklar mevkiler gelip geçicidir aslolan M. Kemal Atatürk ün kurduğu CHP’sinin iktidara gelip yapılan tüm olumsuzlukları tersine çevirip ülkemizin refah aydınlık demokratik bir seviyeye taşımasıdır. Bunu öncelikle kendi içimizde başarabilmeliyiz. Her zaman partimiz adına yılmadan çalışmaya, yapılan haksızlıklar hatalar nerde olursa olsun korkusuzca anlatmaya devam edeceğiz.” Dediler.

Editör: Haber Merkezi