Ercan ÇELİK

İYİ Parti'nin netleşen milletvekili adayları listesinde Tire'den ilçe kurucularından Mehmet Emin Cantürk de yer aldı. Aday listelerinin açıklanmasının ardından değerlendirme yapan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, şu ifadelerde bulundu; "Milletimizin gür sesi İYİ Parti'mizin 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimi milletvekili adaylarımız belirlendi, milletimize ve vekil adaylarımıza hayırlı olsun.
Yaklaşan 14 Mayıs Genel Seçimlerinin aday belirleme sürecinin son günü olan bugün itibariyle milletvekili adaylarımız Yüksel Seçim Kurulu Başkanlığı'na bildirilmek suretiyle adaylarımız tüm Türkiye genelinde kesinlik kazanmış ve bu vesileyle kamuoyuna bildirilmiştir.
Seçim öncesi hazırlık çalışmalarında bir ilki başararak 15 ilde temayül yoklamalarını başarıyla gerçekleştiren partimiz, parti tabanından gelen talepler ve milletimizin beklentileri doğrultusunda göstermiş olduğu kararlılığı milletvekili belirleme sürecinde de göstermiştir. Ülkemiz genelinde olduğu gibi İzmir ve İzmir ikinci bölge özelinde belirlenen milletvekili adaylarının temayül yoklamalarıyla doğru çizgide olması, aday listesinde sadece ikinci sırada parti genel merkezimizin inisiyatif kullanması partimiz tabanında ve seçmenlerimiz nezdinde son derece memnuniyetle karşılanmaktadır. Güçlü bir milletvekili adayı listesi ile seçime gidiyoruz. Ülkemizin üzerine atılan 20 yıllık yozlaşmış toprağı, bereket tohumları ve bol güneşli güzel günlerle kaldırmak için büyük bir motivasyonla seçim çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Adayı belirleme sürecinde göstermiş olduğu halkın sesine kulak vermeliyiz düşüncesini bugün belirlenen milletvekili adaylarında görmek teşkilatlarımızı çalışma azmini, moral ve motivasyonunu güçlendirmiştir. Aday belirleme süreçlerinde tabanın ve milletimizin sesine kulak veren başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi olmak üzere tüm parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Az kaldı; Türkiye'nin aydınlık yarınları için çalışan, adaleti, özgürlüğü, liyakati ve onurlu bir geleceği önceleyen kadrolarımızla iktidara geliyoruz. İYİ'lerin iktidarında ayrıştırmalara, ötekileştirmelere, haksızlıklara son vereceğiz. Ülkemizin gelirlerini doğru kaynaklarda vatandaşımızın menfaatleri doğrultusunda kullanacağız, gelir dağılımındaki eşitsizliklere son verecek, herkesin devlet kaynaklarından eşit oradan faydalanmasını sağlayacağız. Devlet yatırımlarını parti oylarına orantılı olarak değil, olması gerektiği gibi şehirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sağlayacağız. Türkiye'de çok yakında bir şey değişecek, her şey değişecek. 

14 Mayıs Genel Seçimleri sonrasında ülkemizin bilim, adalet ve demokrasi ışığındaki değişimini hep birlikte başaracağız.

Bu vesileyle adaylık sürecinde İYİ Parti ailemizden milletvekili aday adaylığı başvurusu yaparak temayül yoklamalarına katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyor, milletvekili adayı olarak belirlenen adaylarımıza başılar diliyorum.

Hayati Okuroğlu, 100 Proje açıkladı Hayati Okuroğlu, 100 Proje açıkladı

İYİ Parti Tire İlçe Başkanlığı olarak 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Milletvekili Adaylarımız için gece gündüz saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek parti tabanının ve milletin desteğini tüm siyasetçilerin hissetmesini sağlayacağız.

Az kaldı, geliyoruz."

Editör: Haber Merkezi