Ercan ÇELİK

Tire’nin genç ve tanınmış muhtarlarından biri olan M. Saim Yorgan, 3. Dönem için İbn-i Melek Mahallesi’nden tekrar aday olduğunu açıkladı. Muhtarlık yaptığı süre boyunca mahallede gerçekleştirdikleri projelerden ve hizmetlerden bahseden Yorgan, “Muhtarlık gönül işidir!” dedi.

İlk açıklamayı HaberTire Gazetesi’ne yapan M. Saim Yorgan, “2012 yılı ara seçimlerinde siz değerli İbn-i Melek Mahallesi sakinlerinin göstermiş olduğu teveccühleriyle mahallemin muhtarı olma gururunu yaşıyorum. Muhtar olduğum günden bu yana her zaman mahallemize en iyi hizmetin gelmesi adına çabaladık ve bu yolda çok güzel başarılara imza attık.

Görevimiz mazeret değil, çözüm üretmek diyerek her düşünceden, her görüşten mahallemizdeki herkese eşit yakınlıkta, dert ortağı, çözüm üreten bir dost olmaya çalıştık. Hep birlikte güzel projelere imza attık. Sorunları bazen dışarıda sorunun merkezine giderek, bazen de makamda bürokrasinin imkanlarıyla iletişime geçerek çözdük.

Muhtarlık ne geçim işi, ne de yükselmek için bir basamaktır. Muhtarlık gönül işidir. Makamlar geçici, insanlık ve hizmet kalıcıdır. Bir gönüle girmek nasiptir, orada kalmak ise marifet.

Mahallenin sakini değil, sahibi olan sizlerin güven ve desteğiyle 3. Dönemde de ilk günkü heyecan, 7 yıllık bilgi, birikim ve tecrübeyle hizmete devam edebilmek için yeniden desteğinize talibim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi