Ercan ÇELİK

Genç Parti Tire İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra Ak Parti’ye geçen genç siyasetçi Oğuzhan Bacak, Ak Parti Gençllik Kolları Genel Başkanlığı tarafından Tire İlçe Başkanı olarak atandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Oğuzhan Bacak, “Bugün itibari ile AK Parti Tire Gençlik Kolları başkanlığı görevine Genel merkez gençlik kolları Başkanımız sayın Eyyüp Kadir İnan ve İzmir gençlik kolları il Başkanımız sayın Recep Tayyip Taslak beyefendinin takdirleri ile atamam gerçekleşmiştir. Bu kutlu davayı en üst seviyeye taşımak için elimizden geleni yapacağız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Tire ilçemizde gençliğimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hayırlısı olsun. Allah utandırmasın inşallah.”dedi.

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı da, atamayı sosyal medyadan duyurdu. Falakalı, yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu; “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımıza Oğuzhan Bacak kardeşimiz atanmıştır. Görevi devreden Melike Evcil kardeşimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz. İlçemize ve ilçemiz gençliğine hayırlı uğurlu olsun.”

Ali Babacan, Tire’deydi Ali Babacan, Tire’deydi

OĞUZHAN BACAK KİMDİR?

21.02.1999 yılında Tire’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gökçen İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Tire TAC Temel Lisesi’nde tamamlayarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bitki Koruma bölümünü kazandı ve buradan 2019 yılında mezun oldu. Şu anda çalışma hayatına Yağcılar Tarım LTD ŞTİ’ de işletme müdürü olarak devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi