Geçtiğimiz günlerde Tire’de bir gazetenin ortaya attığı “Tire MHP’nin Adayı Ahmet Ayrancı mı?” sorusuna, MHP’den sert yanıt geldi.



Ercan ÇELİK



Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, yaptığı açıklamada “Son zamanlarda bazı basın – yayın organlarında çıkan MHP’nin belediye başkan adayının Ahmet Ayrancı olduğu asılsız haberi okumuş bulunmaktayım. Sayın Ahmet Ayrancı ile herhangi bir mekanda belediye başkan adaylığı konusunda görüşmemiz olmamıştır. Kendisinin de belediye başkan adaylığı hususunda bir talebi olmamıştır. MHP her zaman olduğu gibi kendi adayını çıkaracak ve başka bir partinin adayını destekleme gibi bir düşüncesi yoktur. Düşünen de namerttir. Ne mutlu Türk’üm diyene. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.” Dedi.



Ayrıca açıklamada şu satırlar yer aldı; “Bizim için siyaset, kısa vadeli ve ucuz kişisel çıkarların dirsek dirseğe yarıştığı bir koşu parkuru değildir. Siyasi köklerini inkar ederek yabancı çekim merkezlerine kapılmışların bekleme odası değildir. Fikri tutarlığın olmadığı, ilkelerin ayaklar altında çiğnendiği meselelere günü birlik bakanların toplanma yeri değildir. İnsan, millet ve dünyaya bakışın yabancı tesislerle her gün her saat değiştiği kaypak fikirlerin buluşma mekanı değildir. Duruma göre şekilden şekile, kılıktan kılığa girenlerin, durmadan kostüm değiştirenlerin ve nabza göre şerbet verenlerin tiyatro sahnesi değildir. Girdiği kabın şeklini alan üst üste taktığı maskelerden gerçek yüzü görünmez hale gelmişlerin makyaj malzemesi değildir. Dün söylediğini bugün yalanlayan, bugün söylediğini de yarın unutacak olanların siyaset borsası hiç değildir.”

Editör: Haber Merkezi