Seçime kısa zaman kala birçok siyasi parti aday adaylarını açıklarken, Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı’ndan henüz bir adayın ismi açıklanmadı. Sosyal medyada konuşulan söylentilere göre bugün MHP’de bir aday adayının açıklanacağı belirtilirken, ilçe teşkilatından henüz bir adayın belirlenmediğini ve açıklanacağı tarihin de henüz belli olmadığı söylendi.

 

Ercan ÇELİK

 

Seçim maratonun günden güne hızlandığı ve hareketlendiği Tire’de, son olarak Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali’nin Ak Parti’den aday adayı olması, siyasi dengeleri alt üst ederken, gözler henüz sessizliğini koruyan ve herhangi bir aday ya da aday adayının isminin geçmediği MHP’ye çevrildi.

Dün gece sosyal medyada ortaya atılan bir iddiaya göre, bugün MHP’den belediye başkan aday adayı bir isim açıklanacak. Konuyla ilgili görüştüğümüz MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, “Daha önce de belirttiğimiz gibi bizde aday adaylığı süreci yok. Bazı başvurular var ve bunların değerlendirmesi henüz devam ediyor. Aday adaylarını açıklamayacağız, direkt olarak adayımızı açıklayacağız.” Dedi.

Adayın açıklanacağı tarihin henüz belli olmadığını da ekleyen Demirel, çalışmaların sürdüğünü belirtti.

İlçe teşkilatının bilgisi dışında, MHP’de herhangi birinin sürpriz olarak aday adaylığı açıklaması yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Editör: Haber Merkezi