Saadet Partisi Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, ortak aday açıklamasının ardından değerlendirmede bulundu. HaberTire’ye konuşan Ekmen, Saadet Partisi’nin ev sahipliği yaptığı karar açıklamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekmen açıklamasında şöyle konuştu;

“Öncelikle alınan kararların milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye 6'lı masa ile sevgi dilini konuşmuş ortak akıl birlik beraberlik aydınlık bir gelecek için net bir tavır ortaya konmuş ülkemiz için yola çıkmıştır. Böyle bir kararın açıklanması ve 13. Cumhurbaşkanı aday açıklanmasına ev sahipliği yaptığımız için ayrıca mutluyum. Liderimiz merhum Erbakan hocamızın sürekli kullandığı bir tabir vardı, ‘merkez biziz’ diyordu gerçekleşmiş oldu. Farklı siyasi ilkelere sahip 6'lı masa girişimi Türkiye tarihinde ortak ilkelerde insanı ve vatanı merkez alan herkes için çok kıymetli bir oluşumdur. Türkiye sosyolojisi açısından çok değişik bir tablo oluşmuştur.

Bugün Saadet Partisi Genel Merkezi’nde, her kesimden halkın önünde gerçek bir siyasal devrim gerçekleşmiştir! Bizler milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız. Ahlakın ve adaletin iktidarı ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun! %60 ile zafer kazanacağız inşallah.”

Editör: Haber Merkezi