Aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını hızlandıran Tire Belediyesi eski Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli “Bu makam ve mevki yarışı değil hizmet yarışıdır” dedi.



Tire’de, AK Parti’nin toplam 3 aday adayından biri olan belediye eski Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli seçim çalışmalarına hız verdi. İlçede, planlı bir şeklide esnaf ve köy ziyaretlerini sürdüren İçelli sürecin sonunda kazananın AK Parti olacağını ve Tirelilerin AK Parti iktidarını özlediğini söyledi. Mücadelesinin, makam ve mevki yarışı olmadığını ifade eden İçelli, “Bu bir hizmet yarışıdır. Tire sevdalısı biri olarak, önemli olan bu yarışta ‘ben de varım’ diyebilme cesaretini gösterebilmektir. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 'Bizim adaylarımızı halk belirleyecek ve tüm aday adayları 30 Mart akşamına kadar çalışacaklar' diyerek, bu yarışın makam, mevki yarışı değil, çok sevdiğimiz Tire ve İzmir'e bir hizmet etme yarışı olduğunu belirtmiştir. Sayın bakanımız Binali Yıldırım ile İzmir'in AK Parti'ye bakış algısı değişmiştir.  İzmir ve AK Parti artık kucaklaşmaya hazırdır. Yılların ihmal ve kayıpları kısa sürede teker teker kazanımlara dönüşecektir. Başta İzmir olmak üzere güzide ilçemiz de hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır" dedi. 

"GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA"
Tire'de, AK Parti ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile demokratik yarışa katılan tüm aday adaylarının 30 Mart akşamına kadar, birlik ve beraberlik içinde tüm gücüyle çalışacaklarını belirten İçelli, "Belediye başkanlığım döneminde ilçemize kazandırdığımız hizmetler, gelecekte yapacaklarımızın da göstergesidir. Tarihsel süreçte olduğu gibi, Tire gelecekte de AK Parti iktidarı ile 'Lider Kent’ olacaktır. Önemli olan kentin mevcut dinamik potansiyelini akılcı politikalar ile harekete geçirebilmektir. Uygulayacağımız, tarım, sanayi ve kentsel ağırlıklı projelerimizi sanatsal ve kültürel projelerle destekleyeceğiz. İş ve aş sorunu olmayan, güler yüzlü insanların mutluluk içinde yaşadığı bir kent yaratacağız. İlçeyi, ‘tek adam’ zihniyetinden kurtarıp, belediyeyi tekrar halkımızla birlikte yöneteceğiz. Halkımızın talep ve şikayetlerini samimi bir şeklide değerlendireceğiz. Kent merkezi ve köylerdeki çalışmalarımıza ağırlık verdik, gittiğimiz her yerde halkımızın önerilerini dikkatlice dinleyip, kendi payımıza gerekli çıkarımları yapıyoruz.  24 saat ulaşılabilir ve çözüm üreten bir belediyecilik anlayışında olacağız. Kapımız herkese açık olacak. Kent yönetimi konusundaki mevcut tecrübelerimizi geliştirerek, halkımızın menfaatleri doğrultusunda kullanacağız. Güzel günler yakında” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi