Dilek Ayvalı

AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli ve Tire Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri Mustafa Maltepe ile Hüseyin Öztürk Teira AVM esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

NE MERDİVEN ÇALIŞIYOR NE DE ASANSÖR

Teira AVM esnafını dinleyen AK Parti İlçe Başkanı M. Selman İçelli, AVM esnafının ciddi bir mağduriyet yaşadığının altını çizerek, “Bugün AVM esnafımıza, aldığımız bir takım duyumlar üzerine ziyarette bulunduk. Burada gerçek anlamda bir mağduriyet söz konusu. Ortak kullanım alanının elektriği kesik ve ciddi bir elektrik borcu söz konusu. Bazı esnafımız aidatlarını ödememiş ve AVM yönetimi ihtar göndermiş. AVM Yönetimi, buradaki huzuru ve düzeni sağlamalı, borcu olmayan esnafı mağdur etmemeli. Binanın tamamında yürüyen merdiven var ve elektrik kesik olduğu için ne merdiven çalışıyor ne de asansör. Şu an burası dışarıdan karanlık görülüyor ve buraya müşteri gelmiyor Oysa Teira AVM’de Tire’deki diğer AVM örneği gibi günün her saati capcanlı olmalı” dedi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

İçelli ayrıca Teira AVM’nin başından bu yana bir cazibe merkezi haline getirilmediğini, AVM içindeki esnafın büyük umutlarla burada iş yeri açtığını ancak umduklarını bulamadıklarını ifade ederek, “Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Ben de bu bölgede esnaflık yapıyorum aynı zamanda. Komşumuz siftah yapmadığında üzülüyoruz. Burası Tire çarşısının kalbi ve bu AVM buraya yapıldı ise buna karar verenlerin de buradaki olumsuzluklarda pay sahibi olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Tire'de perakendeci halinin yerine Tire Belediyesi tarafından inşa edilen Teira AVM, yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçti. 13 milyon liraya mal olan, 58 mağazadan oluşan Teira AVM, 130 araçlık otoparkıyla birlikte 5 katlı binada 13 bin metrekare alanda bulunuyor.
 

Editör: Haber Merkezi