Ak Partili Aday Adayı Mehmet Sıtkı İçelli, Tire’nin çeşitli bölgelerinde düzenlediği kahve toplantılarıyla vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

 

Ergün ÇELİK

 

Geçtiğimiz akşam Kesikbaş Kıraathanesi’nde ekibiyle bir kahve toplantısı yapan Mehmet Sıtkı İçelli, burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşın sorunlarına kulak verdi. Mahalle sakinleri genel olarak Kentsel Dönüşümle ilgili sorunlarını ve sıkıntılarını İçelli’ye aktardılar.

Ak Parti iktidarında tüm problemlerin en iyi şekilde çözüme kavuşturulacağını dile getiren Mehmet Sıtkı İçelli, ekibiyle birlikte yaklaşık 2 saat boyunca kahvede bulundu.

 

İÇELLİ: “HALKIN İÇİNDEYİZ”

Toplantı sonrası HaberTire’ye konuşan İçelli, “Genellikle belediye hizmetlerinden şikayet var. Kahvedeki halkımızla belediyenin yeni dönemdeki yapılanmasıyla ilgili görüştük. Tire ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin görev alanlarının değişmesini değerlendirdik. 2 aydan beri her gün esnaflarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Kahvelerde halkın içindeyiz. Halkın sorunlarını dinliyoruz. Gelecekle ilgili projelerimizi tartışıyoruz. Belediyede işin başına projelerimizle hazırlıklı olarak geçeceğiz. Derhal daha önce ki tecrübelerimizle birlikte işin içine gireceğiz. Önemli olan halkın mutluluğu ve refahıdır. İşsizlik le ilgili projelerimizi ve halkın genel sorunlarını kısa zamanda çözmeye yönelik projelerimizi geliştirmek adına halkın içindeyiz. Halkımızla beraberiz.” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi