Tire'deki son siyasi gelişmeler hakkında basında çıkan "sessizliğini koruyor" şeklindeki yorumlara yanıt veren  Sıtkı İçelli, "Tire Ak Parti'de son günlerde gündeme gelen gelişmeler ile ilgili sessiz kaldığıma dair yapılan yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Ben en başından bu yana her ortamda Ak Parti Belediye başkan aday adaylığına ilçe başhekimimiz Fatih Hayali beyin de müracaat ettiğine dair bilgileri, demokrasinin bir güzelliği olarak değerlendirdiğimi ifade etmekteyim."dedi.



İZMİR VE İLÇEMİZ AK PARTİYLE KUCAKLAŞMAYA HAZIRDIR 
Hizmet yarışına ben de varım deme cesaretini gösteren tüm aday adaylarının Ak Partinin yeniden kazanması için katkıda bulunmakta olduğunu ifade eden İçelli; "Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 'Bizim adaylarımızı halk belirleyecek ve tüm aday adayları 30 Mart akşamına kadar çalışacaklar' diyerek, bu yarışın makam, mevki yarışı değil, çok sevdiğimiz Tire ve İzmir'e bir hizmet etme yarışı olduğunu belirtmiştir. Sayın bakanımız Binali Yıldırım bey ile de İzmir'in Ak Parti'ye bakış algısı değişmiştir.  İzmir ile Ak Parti kucaklaşmaya hazırdır. Yılların ihmal ve kayıpları bir bir kazanıma dönüşecek, hizmete susayan  İzmir ve güzide ilçemiz Tire, hakettiği hizmetlere kavuşacaktır" şeklinde konuştu.


ÖNCEKİ DÖNEMDE YAPTIĞIMIZ HİZMETLER TEMİNATIMDIR
"Tire'de Ak Parti ilçe başkanlığımız, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile demokratik yarışa katılan biz aday adayları 30 Mart akşamına kadar, tüm gücümüzle çalışacağız" diyerek sözlerini sürdüren İçelli, "Belediye başkanlığım döneminde ilçemize kazandırdığımız hizmetler, gelecekte yapacaklarımızın da teminatıdır. Geçmişinde olduğu gibi, gelecekte de 'Lider Kent Tire' için, tüm halkımızın desteğini bekler,bu hizmet yarışında diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar dilerim."dedi. 

Editör: Haber Merkezi