Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, köy ziyaretleri ve iftar organizasyonlarıyla dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirtti.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Ak Parti Tire’nin başarılı Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, Ramazan ayı içerisindeki, programlarını değerlendirerek, Tire’de 10 farklı köyü gezdiklerini, buralarda yaptıkları toplantılarda, köylülerin dertlerini dinlediklerini söyledi.
Köylerin Tire Belediyesi’nde, Ak Parti’yi iktidarda görmek istediklerini belirten Gül, “Gittiğimiz köylerde İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Çeltikcoğlu’ndan ve tüm teşkilatımızdan övgüyle bahsedilmesi, bizlere daha fazla çalışma azmi veriyor. İnşallah bu olumlu tabloyu daim kılarak, halkımızın yüzünü kara çıkarmayacağız.” Şeklinde konuştu.


GÖNÜL SOFRALARINA ORTAK OLDUK
Ak Parti Tire Gençlik Kolları olarak Ramazan ayı boyunca katıldıkları faaliyetleri sıralayan Efdal Gül, “Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur davetlerine, genç arkadaşlarımızla birlikte iştirak ettik. Halkımızın gönül sofralarına ortak olduk ve sağlam bağlar kurduk. İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği sahur programına katıldık. Tire İlçe Teşkilatı olarak, İl Başkanımız Sayın Ömer Cihat Akay’ın da katıldığı bir iftar programı gerçekleştirdik. Yine Ramazan ayı içerisinde milletvekillerimiz Sayın Nesrin Ulema ve Sayın Aydın Şengül’ün katılımlarıyla ayrı mahallelerde sokak iftarları gerçekleştirdik. Kısacası teşkilatımız ve gençlik kollarımız adına dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik.” Dedi.


“TEŞEKKÜRLER”
Teşkilatın her kademesine ayrı ayrı teşekkür eden Gül, “Her zamn yanımızda olan ağabeyimiz, İlçe Başkanımız Mehmet Çeltikcoğlu’na, Kadın Kolları Başkanımıza, tüm teşkilatımıza ve ayrıca tüm zorluklara göğüs gererek, beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, gece gündüz çalışmalarımıza ortak olan gençlik kolları ekibime teşekkürü bir borç biliyorum.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi