Görevi başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Peşrefli Köyü Muhtarı Mustafa Yiğit’in damadı Hakan Birgi, kayınpederinden kalan muhtarlık görevini kaldığı yerden devam ettirmek için Peşrefli Köyü’nden Muhtar Adaylığını açıkladı. Girişimci ruhu, pratik zekası ve güler yüzlü tavırlarıyla Tirelilerin sevgisini kazanan evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki Hakan Birgi, adaylık açıklamasını HaberTire Gazetesi’nde yaptı.

Peşrefli Köyü’nde doğduğunu, bu köyün ekmeğini yediğini, bu köyün suyunu içtiğini belirten Birgi, artık köyüne olan borcunu ödemek istediğini söyledi. Peşrefli Köyü ile ilgili birbirinden önemli projeleri olduğunu vurgulayan Birgi, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

“Köyümüzü çok yakından tanıyor ve ihtiyaçlarını çok yakından biliyorum. Bu güne kadar zaten köyümüzle ilgili çok çalışmalar yaptık. Bundan sonraki süreçte de Muhtar olarak yolumuza devam edecek, tüm köylümüze tek tek dokunacağız. Yollarından sokaklarına, tarımından hayvancılığına köylümüzün her zaman yanında olacağız. Muhtar adaylığımızla ilgili çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Listemizde birbirinden kalifiye azalarımız ve birbirinden isabetli projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili de detaylı bir açıklama yapacağız. Ekibimizle birlikte ihtiyacımız olan tek şey köylümüzün desteğidir. Bu vesileyle 31 Mart seçimlerinde tüm seçmenlerimizden desteğini bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi