Ak Parti’nin yeni ilçe başkanı Kamil Yaldız, gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi.

 

Ercan ÇELİK

 

Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 20:00’de Pelit Cafe’de düzenlenen toplantıya Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Ak Parti Tire Belediye Başkan Aday  Adayı Mehmet Çeltikcoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve birçok partili katılım gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği İzmir ziyaretinde Başbakan Erdoğan’dan başarı plaketi alan Ak Parti Tire Gençlik Kolları’na teşekkür mahiyetinde düzenlenen toplantının, gündemin yoğun olması sebebiyle bu tarihe kaldığı belirtildi. Yeni ilçe Başkanı Kamil Yaldız ve Gençlik Kolları üyelerinin tanışma toplantısı halinde geçen toplantıda, genel gündem ve seçim süreciyle ilgili konular da masaya yatırıldı.

Ak Parti’nin başarılı gençlik kolları başkanı Efdal Gül’ün de yer aldığı toplantıda, Kamil Yaldız ve Mehmet Çeltikcoğlu, tüm gençlik kolları üyelerine, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 


“İSİMLERE TAKILI KALMAMALIYIZ”

Toplantı sonrasında HaberTire’ye konuşan Aday Adayı Mehmet Çeltikcoğlu, isimlerin değil, partinin önemli olduğunu vurgulayarak, “Biz Ak Partiyiz. İsimlere takılı kalmamamız lazım. Kime görev verilirse verilsin, aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi