Ak Parti’den aday adayı olan Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali, parti binasında yapacağı töreni iptal ederek, basına yazılı olarak açıklama yaptı. 
Ercan ÇELİK

Fatih Hayali’nin aday adaylığıyla ilgili 3 gündür siyaset kulislerinde dolaşan söylentilere son vermesi beklenen basın açıklaması, ilk olarak her zaman olduğu gibi sadece HaberTire’de.

İŞTE HAYALİ’NİN BASIN AÇIKLAMASI
“30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerinde 21 yılı başhekimlik olmak üzere 26 yıldır hizmet ettiğim Tire Devlet Hastanesindeki görevimden 29.11.2013 Cuma günü toplumdan gelen yoğun baskı ve talep nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Tire Belediye Başkanlığı'na aday adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktayım.
Tire’mize daha geniş alanda hizmet vermek, kentimizi layık olduğu yere taşımak için bilgi, birikim ve enerjimizi özveriyle sunmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi’ne aday adaylığı için başvurdum. Benim başvurumla partimizde aday adayı sayısı 3’e yükselmiş bulunmaktadır. Birbirinden değerli aday adaylarından genel merkezimizin kimi aday gösterirse partimizin seçim kazanması adına teşkilatımızla birlik beraberlik içerisinde çalışma azminde olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyor, kentimize hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.  Saygılarımla”       

Editör: Haber Merkezi