Ercan ÇELİK

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan Erhan Elibol, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi; “6 yıl kamu, 14 yıl serbest, toplamda 20 yılı doldurmuş Uzman Veteriner Hekim olarak, Tire'de hizmet veren serbest veteriner kliniğim bulunmaktadır. Genel kültür anlamında da ekonomi, tarih ve felsefe dallarında lisans eğitimlerini tamamladım.

Tireliyim, Küçük Menderesliyim, İzmirliyim. Dünyanın en güzel şehri olan İzmir’in ve özellikle Küçük Menderes’in sesi olmak istiyorum. Yerelde çözümsüz kalan sorunları genele taşıyıp çözmek niyetindeyim. Tiremizin ve Küçük Menderes Havzası’nın ihtiyaçlarını ve çözümlerini,  zamanında ve yerinde TBMM’ye taşımak, bölgemizin daha yaşanılası bir coğrafya olması için mücadele etmek istiyorum.

Değerli Hemşehrilerim, aziz dava arkadaşlarım.  Güzel İzmir için, Cumhuriyetimizin 100. gurur yılında, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında, Başbuğumuz Alparslan Türkeşi’n İzinde, liderimiz Devlet Bahçeli’nin yolunda, Yüce Türk Milleti huzurunda, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekilliği aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: Haber Merkezi