Ergün ÇELİK

CHP Genel Sekreteri, İzmir 2. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, referandum turlarına Tire’de devam etti. Partisinin il yöneticileri Okan Karlıdağ ve Alper Yücel, Bornova Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Çıtak ve Ethem İnal ile birlikte Tire’ye çıkarma yapan Sındır, Tire ziyaretlerine CHP Tire İlçe Örgütünden başladı. Burada CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak, Kadın Kolları Başkanı Aysun Yağcıoğlu, Meclis Üyeleri Necmettin Uçmaz, Sezer Konursay, Kamil Taşal ve tecrübeli siyasetçi Şenol Sardoğan ve diğer partililer tarafından karşılanan Sındır, önümüzdeki günlerde yapılacak olan halk oylamasında neden ‘Hayır’ diyeceklerini anlattı.



ÇİÇEK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İlçe Örgütü ziyaretinin ardından Tire Belediyesi’ne geçen Sındır, burada Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i ziyaret etti. Yerel siyasetten genel siyasete kadar birçok konunun masaya yatırıldığı ziyarette Genel Sekreter Başkan Çiçek’ten Tire’deki genel durum ile ilgili bilgiler aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının ana gündem maddesi ise önümüzdeki günlerde yapılacak olan referandumda ‘hayır’ oyu kullanılmasıydı.



ODALAR VE KAHVEHANELERİ ZİYARET ETTİ

Belediye ziyaretinin ardından, Başkan Tayfur Çiçek eşliğinde Tire’de bulunan bazı Sivil Toplum Kuruluşları ve Odaları ziyaret eden Sındır Şoförler Odası ve Ziraat Odası ve Pazarcılar Odası Başkanlarıyla bir araya geldi. Daha sonra halk ziyaretinde bulunan Sındır ilçedeki bazı kahvehaneleri de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.








Editör: Haber Merkezi