Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesi gündemde olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Tire’yi ziyaret etti. İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, yöneticiler ve üyeler tarafından karşılanan Yücel, parti binasında veda konuşması yaptı. Önümüzdeki günlerde İl Başkanlığı görevinin 5. Yılını dolduracağını belirten Yücel, Milletvekilliği aday adaylığının sinyalini verdi.

“BİR ADIM ATABİLİRİM”

Parti binasında önemli açıklamalarda bulunan Deniz Yücel, şöyle konuştu;

“Önümüzdeki haftalarda İl Başkanlığı’ndaki sürem 5 yılı dolduracak. Partimiz bir genelge yayınladı. İl Başkanlığı İlçe Başkanlığı ve yöneticilik gibi örgüt görevi yapanlar için bir genelge yayınladı. Bu genelge doğrultusunda önümüzdeki günlerde bir adım atabilirim.

Bu adımı atmadan önce sizlerle bir araya gelmek istedim. Bu görevlerde bu pozisyonlarda bir takım değişiklikler olabilir. Değişiklikler olsa bile biz yine beraberiz, yine birlikteyiz. Yine bu mücadeleyi hep birlikte devam ettireceğiz sürdüreceğiz.

Bizim mevkiye, makama, ünvana ihtiyacımız yok. Bizim için en büyük onur Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmak. Bize en büyük sorumluluğu üye olmak zaten yüklüyor. O yüzden görev olur olmaz, değişiklik olur olmaz hiç önemli değil.

Önemli olan o görevi aldığınızda oraya ne kattığınızdır. Önümüzdeki süreçte böyle bir değişiklik olabilir. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Biz yine beraberiz. Yine birlikteyiz. Yine mücadele edeceğiz

Ben Tire’deki bu güzel tablo için İlçe Başkanımız Nejat Bozkurt’a Şenol Sardoğan Başkanımıza, yöneticilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Huzurun, barışın ve uyumun olduğu yerde çalışma olur. Çalışmanın olduğu yerde başarı olur. Başarının olduğu yerde ise iktidar olur. O yüzden bu mücadelede hepimize başarılar diliyorum. İyi ki varsınız sağ olun varolun.”

Editör: Haber Merkezi