Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yaklaşırken Tire Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, daha önce gençlik kolları başkanlığı ve yöneticiliği yapmış üyeler ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

NET MESAJ VERDİLER

Parti binasında toplanan CHP'li gençler 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde, tarihi bir oy alacaklarını ve Tire'de birinci parti olacaklarını vurguladılar.

BAŞKAN YAREN ÖZTÜRK İDDİALI KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaren Öztürk, bugüne kadar yapmış oldukları mahalle, öbek ve üye çalışmalarını detaylı bir şekilde paylaştı. Başkan Öztürk yaptığı açıklamada: ‘’CHP Tire Gençlik Örgütü olarak, seçim sürecini partimizin bütün üyeleri ve gönüllüleri ile elele, omuz omuza dayanışma içerisinde tamamlayacağız. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde adil, demokratik ve aydınlık bir Türkiye'yi yeniden inşa etmek için güçlü bir irade ortaya koyacağız. Ekonominin şuanki durumundan belini doğrultamayan yurttaşlarımızın dertlerine çözüm olacağız. Bölünüp yok olmayacağız, bölüşüp tok olacağız! Gençlik başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerini umutsuzluğa iten bu düzene ‘Artık Yeter!’ diyen bütün genç arkadaşlarımı bizimle dayanışmaya ve birlikte yol yürümeye davet ediyorum’’ diye konuştu.

CHP GENÇLİĞİ SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRIYOR

Toplantının moderatörlüğünü CHP Gençlik Kolları eski başkanı Mehmet Remzi Şenki yaptı. Toplantı, Gençlik Kolları Başkanı Yaren Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları eski başkanları Görkem Çolak, Mustafa Dal, Bahadır Deniz Öksüm ile gençlik kolları eski yöneticilerinden Okan Keskinel, Mustafa Koldaş, Ozan Mantoğlu, Ahmet Şenki, Orçun Kurtça, Hüseyin Gören, Rıza Şengün ve genç üyelerin katılımları ile gerçekleşti.

Toplantıda önceki yıllarda yaşamış oldukları seçim deneyimlerini aktaran gençler, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Türkiye'nin kaderini siz belirleyeceksiniz, ben değil. Türkiye'nin geleceğini siz çizeceksiniz. O nedenle bilinçli olmak, ülkenin sorunlarına kilitlenmek, sorunları çözmek için çaba harcamak, demokratik yollarla bunun önünü, kulvarını açmak sizin elinizde. Tarihin size yüklediği ağır bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun farkında olmanız lazım’ sözlerini kendilerine şiar edinerek, tüm genç arkadaşlarla birlikte önümüzdeki günlerde daha fazla bir araya gelerek geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirmeyi sürdüreceklerini ve sahaya inip, köy ve mahalle çalışmalarını aralıksız devam edeceklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi